Mer om Demidekk - Kvalitetsfärg till din husfasad!

I nästan ett sekel har Jotun skyddat egendom för hus och fastigheter för privatpersoner och företag. ​Som en av världens ledande tillverkare av färger och beläggningar kombinerar Jotun hög kvalitet med kreativitet och innovation. Jotun's täckande träskydd DEMIDEKK är vattenburen och baserad på AMA-teknologi (Alkydoljemodifierad Akryl). Den unika AMA® teknologin ger extra skydd och lång hållbarhet. AMA® hittar du i Demidekk Infinity, Demidekk Ultimate & Demidekk Ultimate Helmatt. Kom till oss i butiken så berättar vi mer och ger dig tips/råd. Välkommen in till Åse, Conny, Mats & Nette i Askim.

DEMIDEKK Infinity - Självrengörande

DEMIDEKK Infinity är självrengörande, vilket betyder att den har extremt liten smutsupptagning

DEMIDEKK Infinity - Kulör- och glanshållbarhet

Jotuns högkvalitativa kulörer tillsammans med den unika teknologin i DEMIDEKK Infinity ger dig ett vackert hus och mycket långa underhållsintervaller.

DEMIDEKK Infinity - Vattenavvisande

DEMIDEKK Infinity är mycket vattenavvisande och håller träet torrt. De vattenavvisande egenskaperna testas på Jotuns laboratorium med olika metoder.

"Proffsigt bemötande"

Mycket bra service och proffsigt bemötande. Rekommenderar verkligen Lasses Färg o Tapet.

Lars-Erik - 15/12/2021

"Bästa hjälpen"

Alltid bästa hjälpen och ett fantastiskt och kunnigt bemötande. Och bra priser.

Johannes - 15/12/2021

"Trevlig service"

Trevlig service, bra priser. En färgaffär som fixar det mesta.

Erik - 15/12/2021

Läs eller skriv en recension ... HÄR

Lasses Färg & Tapeter

Askims Kyrkväg 46

436 42 Askim

Org.nr: 556569-8411

Hitta hit

Buss. Du tar dig hit med X2 (fd Rosa Express). Gå av vid hållplats Askimsbadet. Vi finns på Båtsmanstorpet i Askim nära Göteborg.

Vägbeskrivning

Öppet 7 dagar i veckan

Måndag - Fredag 09:00 - 18:00

Lördag 09:00 - 14:00

Söndag 11:00 - 14:00

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Lasses Färg & Tapeter aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Lasses Färg & Tapeter.