Jape - Ytskydd för trä och fasader

Redo Ytskydd är en patenterad och miljövänlig produkt som erbjuder skydd för trä, tak och fasader. Den är särskilt effektiv på obehandlade träytor och mineraliska ytor som betong, tegel, eternit och natursten, samt flera andra ytor. Produkten ska dock inte användas på målade ytor eller glas, då den i vissa fall kan orsaka missfärgning eller påverka dessa material negativt. Välkomna till Lasses Färg och Tapeter, Öppet 7 dagar i veckan. Vi har Jape redo hemma på hyllan och tipsar hur du skall använda det.. Gör en gratis prisförfrågan avseende ditt projekt HÄR eller besök oss i butiken alla dagar i veckan, öppet måndag till söndag.

Jape Redo ® Ytskydd

Redo Ytskydd används för att enkelt, kostnadseffektivt och på ett miljömässigt korrekt sätt öka livslängden på nybyggda och renoverade trä- och mineraliska.

Såhär gör du för att köpa ytskydd för trä och fasader?

Kom till butiken alla dagar i veckan och prata med ett proffs kring ytskydd. Vi har öppet måndag till söndag året om. Mats, Conny, Äse och Anette hjälper dig med rätt produkter och tips hur du skall göra.

Jape Redo ® Ytskydd

När ytor behandlas med Redo Ytskydd fylls ytstrukturen med kisel, vilket gör ytan starkare och mer motståndskraftig. Den smutsavvisande egenskapen hos behandlingen gör att näringsämnen, som kan bidra till påväxt, har svårare att få fäste. Dessutom torkar behandlade ytor snabbare än obehandlade ytor, vilket ytterligare minskar risken för påväxt. Även om Redo Ytskydd inte har någon avdödande effekt, innebär en ren och torr yta en lägre risk för påväxt. Vi välkomnar både nya och återkommande kunder till oss för tips och rådgivning. Vi har öppet alla dagar, från måndag till söndag, och erbjuder fri parkering.

"Proffsigt bemötande"

Mycket bra service och proffsigt bemötande. Rekommenderar verkligen Lasses Färg o Tapet.

Lars-Erik - 15/12/2021

"Bästa hjälpen"

Alltid bästa hjälpen och ett fantastiskt och kunnigt bemötande. Och bra priser.

Johannes - 15/12/2021

"Trevlig service"

Trevlig service, bra priser. En färgaffär som fixar det mesta.

Erik - 15/12/2021

Läs eller skriv en recension ... HÄR