Färg, tillbehör, verktyg & råd/tips inomhusmålning.

Lasses Färg & Tapeter erbjuder professionell vägledning om produkter och utförande – för jobb inomhus i ditt hem. Vi är en Jotun färgbutik med massor med färg produkter med expertis och du hittar oss på Båtsmanstorpet i Göteborg, endast 5 min med bil från Askim, Billdal, Hovås, Kullavik, Frölunda, Göteborg och Sisjön. Här hittar du din kompletta lokala färghandel med erfarna rådgivare. Öppet 7 dagar i veckan.

Övrig inomhus färg hos Lasses Färg och tapeter

Vår Jotun färg & tapet butik hittar du på Båtsmanstorpet, endast 5 min med bil från Askim, Billdal, Hovås, Kullavik, Frölunda, Göteborg och Sisjön. Här hittar du din kompletta lokala färghandel med erfarna rådgivare. Vi hjälper dig med ditt aktuella projekt!

Jotun inomhus färg

Lasses Färg & Tapeter är en komplett återförsäljare av Jotun's färgprodukter, öppet 7 dagar i veckan med allt hemma på hyllan för dina projekt. Tex som storsäljare Lady, TreStjerner, Sens mm.

Bostik Hernia spackel, lim & fog

Lasses Färg & Tapet säljer Bostik Hernia som tillverkar produkter för konsument & byggindustrin och vi jobbar ständigt med att hitta nya och förbättrade produkter inom lim, fogmassor, golvspackel och väggspackel.

Alcro Färg

Skillnaden sitter i färgen - välj färg, sen kulör. Ej i lager, 1 dags leveranstid. Har du någon fundering om färg & målning? Vi har tips och råd för dig.

HERDINS BETSER

Lasses Färg & Tapeter säljer Herdins sortiment. Det är ett starkt varumärke inom ytbehandling trä och textilfärg. Men de har också andra starka varumärken i sitt sortiment, som Imprenex, MP52, Verda, AVA och Dr.Beckmann. 

Frostad film, Dekorplast & kontaktplast

Hos Lasses Färg & Tapeter hittar du ett urval av slitstark och snygg dekorplast, Dekorfilm, Kontaktplast för såväl fönster, kakel som möbler och köksluckor. 

Övrigt inomhus sortiment

Tile Guard fogprodukter. Zar bets och lack. Rolla Tex strukturmedel från M&P DIY Products. Ronseal kakelfärg.

Söker du något speciellt inom färg & tapet?

Ibland har vi hårt tryck i butiken, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet 7 dagar i veckan och återkopplar till dig under våra öppettider.