Färg, tillbehör, verktyg & råd/tips för utomhusmålning.

Lasses Färg & Tapeter erbjuder professionell vägledning om produkter och utförande – för målning utomhus. Vi är en Jotun färgbutik med massor med färg produkter och du hittar oss på Båtsmanstorpet i Göteborg, endast 5 min med bil från Askim, Billdal, Hovås, Kullavik, Frölunda, Göteborg och Sisjön. Här hittar du din kompletta lokala färghandel med erfarna rådgivare. Öppet 7 dagar i veckan.

Övrig utomhus färg hos Lasses Färg och tapeter

Vår Jotun färg & tapet butik hittar du på Båtsmanstorpet, endast 5 min med bil från Askim, Billdal, Hovås, Kullavik, Frölunda, Göteborg och Sisjön. Här hittar du din kompletta lokala färghandel med erfarna rådgivare. Vi hjälper dig med ditt aktuella projekt!

Jotun utomhus färg

Lasses Färg & Tapeter är en komplett återförsäljare av Jotun's färgprodukter, öppet 7 dagar i veckan med allt hemma på hyllan för dina projekt. Tex som storsäljare Demidekk, Visir, Drygolin fönsterfärg, Benar olja, Trebitt mm.

Bostik Hernia spackel, lim & fog

Lasses Färg & Tapet säljer Bostik Hernia som tillverkar produkter för konsument & byggindustrin och vi jobbar ständigt med att hitta nya och förbättrade produkter inom lim, fogmassor, golvspackel och väggspackel.

Tjäralin oljelasyr

Tjæralin AS är en leverantör inom färgbranschen som levererar förstklassiga produkter för att bevara och förnya huset. Våra produkter hittar du hos Lasses Färg & Tapeter i Askim / Göteborg. Vi använder bara de finaste råvarorna

Alcro Färg

Skillnaden sitter i färgen - välj färg, sen kulör. Ej i lager, 1 dags leveranstid. Har du någon fundering om färg & målning? Vi har tips och råd för dig.

SiOO:X

Information kommer inom kort

HERDINS BETSER

Lasses Färg & Tapeter säljer Herdins sortiment. Det är ett starkt varumärke inom ytbehandling trä och textilfärg. Men de har också andra starka varumärken i sitt sortiment, som Imprenex trä-, textil- och skoimpregnering, MP52, Verda, betser, klarlack hushållskemikalier. 

Övrigt utomhus sortiment

Tile Guard fogprodukter. Zar bets och lack. Drylok vattentätande betongfärg.

Söker du något speciellt inom färg & tapet?

Ibland har vi hårt tryck i butiken, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet 7 dagar i veckan och återkopplar till dig under våra öppettider. 

hCaptcha