Färg, tillbehör, verktyg & råd/tips för utomhusmålning.

Lasses Färg & Tapeter erbjuder professionell vägledning om produkter och utförande – för målning utomhus. Vi är en Jotun färgbutik med massor med färg produkter och du hittar oss på Båtsmanstorpet i Göteborg, endast 5 min med bil från Askim, Billdal, Hovås, Kullavik, Frölunda, Göteborg och Sisjön. Här hittar du din kompletta lokala färghandel med erfarna rådgivare. Öppet 7 dagar i veckan.

Övrig utomhus färg hos Lasses Färg och tapeter

Vår Jotun färg & tapet butik hittar du på Båtsmanstorpet, endast 5 min med bil från Askim, Billdal, Hovås, Kullavik, Frölunda, Göteborg och Sisjön. Här hittar du din kompletta lokala färghandel med erfarna rådgivare. Vi hjälper dig med ditt aktuella projekt!

Jotun utomhus färg

Lasses Färg & Tapeter är en komplett återförsäljare av Jotun's färgprodukter, öppet 7 dagar i veckan med allt hemma på hyllan för dina projekt. Tex som storsäljare Demidekk, Visir, Drygolin fönsterfärg, Benar olja, Trebitt mm.

Kontakta oss

Bostik Hernia spackel, lim & fog

Lasses Färg & Tapet säljer Bostik Hernia som tillverkar produkter för konsument & byggindustrin och vi jobbar ständigt med att hitta nya och förbättrade produkter inom lim, fogmassor, golvspackel och väggspackel.

Kontakta oss

Tjäralin oljelasyr

Tjæralin AS är en leverantör inom färgbranschen som levererar förstklassiga produkter för att bevara och förnya huset. Våra produkter hittar du hos Lasses Färg & Tapeter i Askim / Göteborg. Vi använder bara de finaste råvarorna

Kontakta oss

Alcro Färg

Skillnaden sitter i färgen - välj färg, sen kulör. Ej i lager, 1 dags leveranstid. Har du någon fundering om färg & målning? Vi har tips och råd för dig.

SiOO:X

SiOO:X Kärnfurutrall är svensk närproducerad fura med 98% kärnved i. Det gör att den är miljövänlig och skyddad enligt naturen med kådfylld kärnved och SiOO:X kisel. Man får en hållbarhet på upp till 15 år mot röta och ännu längre när man följer SiOO:X behandlingen.

Kontakta oss

HERDINS BETSER

Lasses Färg & Tapeter säljer Herdins sortiment. Det är ett starkt varumärke inom ytbehandling trä och textilfärg. Men de har också andra starka varumärken i sitt sortiment, som Imprenex, MP52, Verda, AVA och Dr.Beckmann. 

Övrigt utomhus sortiment

Tile Guard fogprodukter. Zar bets och lack. Drylok vattentätande betongfärg.

Söker du något speciellt inom färg & tapet?

Ibland har vi hårt tryck i butiken, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet 7 dagar i veckan och återkopplar till dig under våra öppettider. 

Lasses Färg & Tapeter

Askims Kyrkväg 46

436 42 Askim

Org.nr: 556569-8411

Hitta hit

Buss. Du tar dig hit med X2 (fd Rosa Express). Gå av vid hållplats Askimsbadet. Vi finns på Båtsmanstorpet i Askim nära Göteborg.

Vägbeskrivning

Öppet 7 dagar i veckan

Måndag - Fredag 09:00 - 18:00

Lördag 09:00 - 14:00

Söndag 11:00 - 14:00