Demidekk Utomhusfärg - Jotun

Måla om huset med färg från Jotun Demidekk. Läs mer & få tips på hur du får bäst resultat! Inspireras att måla om huset med färg från Demidekk. Hög kvalitet och lång hållbarhet! Färg av högsta kvalitet. Jotun Kulörtrygghet. Varumärken: Demidekk, Lady, Yachting. Vi hjälper dig välga rätt produkt för ditt hem. Välkomna till Lasses Färg och Tapeter, Öppet 7 dagar i veckan. Vi har färg hemma på hyllan och blandar till den kulör du önskar.

DEMIDEKK Infinity

Vår allra bästa utomhusfärg någonsin. DEMIDEKK Infinity bygger på en ny, banbrytande och patentsökt teknologi. Fasadfärgen är självrengörande, vilket betyder att den har en smutsavvisande yta som gör att smuts och pollen inte fäster på färgfilmen.

DEMIDEKK Infinity Details

DEMIDEKK Infinity Details, med den nya banbrytande och patentsökta INFINITY-teknologin, har snabb torktid och är regnsäker ned till en timme efter målning.

DEMIDEKK Ultimate Täckfärg

Vi har byggt vidare på Jotuns dryga 40-åriga erfarenhet, som skyddar som idag skyddar hundratusentals hus runt om i Norden. Det förbättrade receptet gör färgen extra vattenfast.

Demidekk Infinity Pure Matt

Supermatt utomhusfärg som håller längst. Överlägsen kulörhållbarhet, självrengörande, supermatt och vackert utseende. Färgen har en snabb torktid, skyddar och ser nymålad ut längst.

DEMIDEKK Terrasslasyr

Lasyr speciellt utvecklad för tryckimpregnerat trä. Terrasslasyren ger ett effektivt skydd mot fukt och sprickbildningar, gråning och skadlig ljusnedbrytning. 

DEMIDEKK Terrassfix

Ett kraftigt rengöringsmedel baserat på biologiskt nedbrytbara komponenter. Tar effektivt bort fett, sot, smuts, ytmögel samt rester av gammal träolja och lasyr.

Vill du att vi ringer upp?

Har du svårt att bestämma dig och behöver professionell vägledning?
Vi svarar gärna på era frågor gällande färg som passar både fasad och fönster!
Lämna namn och nummer så ringer vi upp!

Skall du måla om huset, sommarstugan eller fixa ditt staket eller din altan.

Kom till Lasses Färg & Tapeter, vi har kunskapen och erfarenheten och erbjuder de bästa produkterna till bra priser.

Jotuns Demidekk Infinity,  Nyhet 2019, den överlägset bästa fasadfärgen på marknaden! Håller glans och kulör allra längst! Självrengörande!

Jotuns Demidekk Infinity Pure Matt, premiumprodukt för fasadmålning. Färgens egenskaper gör att huset ser nymålat ut längst.

För altanen har vi Demidekk Terasslasur, en speciallasur som är en fantastiskt bra produkt, lång hållbarhet och en mängd fina kulörer att välja bland. En strykning räcker.

 

Vi och vår personal önskar alla gamla och nya kunder välkomna in till oss för tips och rådgivning.

Vi har öppet alla dagar. Fri parkering.

"Proffsigt bemötande"

Mycket bra service och proffsigt bemötande. Rekommenderar verkligen Lasses Färg o Tapet.

Lars-Erik - 15/12/2021

"Bästa hjälpen"

Alltid bästa hjälpen och ett fantastiskt och kunnigt bemötande. Och bra priser.

Johannes - 15/12/2021

"Trevlig service"

Trevlig service, bra priser. En färgaffär som fixar det mesta.

Erik - 15/12/2021

Läs eller skriv en recension ... HÄR

Lasses Färg & Tapeter

Askims Kyrkväg 46

436 42 Askim

Org.nr: 556569-8411

Hitta hit

Buss. Du tar dig hit med X2 (fd Rosa Express). Gå av vid hållplats Askimsbadet. Vi finns på Båtsmanstorpet i Askim nära Göteborg.

Vägbeskrivning

Öppet 7 dagar i veckan

Måndag - Fredag 09:00 - 18:00

Lördag 09:00 - 14:00

Söndag 11:00 - 14:00

Öppetider i påsk

7 April Långfredag STÄNGT

8 April Påskafton 09.00 – 14.00

9 April Påskdagen 11.00 – 14.00

10 April Annandag Påsk 11.00 – 14.00

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Lasses Färg & Tapeter aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Lasses Färg & Tapeter.