Demidekk Utomhusfärg - Jotun

Måla om huset med färg från Jotun Demidekk. Läs mer & få tips på hur du får bäst resultat! Inspireras att måla om huset med färg från Demidekk. Hög kvalitet och lång hållbarhet! Färg av högsta kvalitet. Jotun Kulörtrygghet. Varumärken: Demidekk, Lady, Yachting. Vi hjälper dig välga rätt produkt för ditt hem. Välkomna till Lasses Färg och Tapeter, Öppet 7 dagar i veckan. Vi har färg hemma på hyllan och blandar till den kulör du önskar. Gör en gratis prisförfrågan avseende ditt projekt HÄR eller besök oss i butiken alla dagar i veckan, öppet måndag till söndag.

Demidekk Infinity Pure Matt

Supermatt utomhusfärg som håller längst. Överlägsen kulörhållbarhet, självrengörande, supermatt och vackert utseende. Färgen har en snabb torktid, skyddar och ser nymålad ut längst.

DEMIDEKK Infinity Details

Det är den fönsterfärg som håller längst av alla Jotuns fönsterfärger. Med överlägsen glans- och kulörhållbarhet och självrengörande effekt håller husets detaljer sig vackra i år efter år.

DEMIDEKK Terrasslasyr

Lasyr speciellt utvecklad för tryckimpregnerat trä. Terrasslasyren ger ett effektivt skydd mot fukt och sprickbildningar, gråning och skadlig ljusnedbrytning. 

DEMIDEKK Infinity

Vår allra bästa utomhusfärg någonsin. DEMIDEKK Infinity bygger på en ny, banbrytande och patentsökt teknologi. Fasadfärgen är självrengörande, vilket betyder att den har en smutsavvisande yta som gör att smuts och pollen inte fäster på färgfilmen.

DEMIDEKK Ultimate Täckfärg

Vi har byggt vidare på Jotuns dryga 40-åriga erfarenhet, som skyddar som idag skyddar hundratusentals hus runt om i Norden. Det förbättrade receptet gör färgen extra vattenfast.

DEMIDEKK Terrassfix

Ett kraftigt rengöringsmedel baserat på biologiskt nedbrytbara komponenter. Tar effektivt bort fett, sot, smuts, ytmögel samt rester av gammal träolja och lasyr.

Behöver du hjälp med färg?

Ibland har vi hårt tryck i butiken, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet 7 dagar i veckan och återkopplar till dig under våra öppettider. 

Skall du måla om huset, sommarstugan eller fixa ditt staket eller din altan.

Kom till Lasses Färg & Tapeter, vi har kunskapen och erfarenheten och erbjuder de bästa produkterna till bra priser.

Jotuns Demidekk Infinity,  Nyhet 2019, den överlägset bästa fasadfärgen på marknaden! Håller glans och kulör allra längst! Självrengörande!

Jotuns Demidekk Infinity Pure Matt, premiumprodukt för fasadmålning. Färgens egenskaper gör att huset ser nymålat ut längst.

För altanen har vi Demidekk Terasslasur, en speciallasur som är en fantastiskt bra produkt, lång hållbarhet och en mängd fina kulörer att välja bland. En strykning räcker.

 

Vi och vår personal önskar alla gamla och nya kunder välkomna in till oss för tips och rådgivning.

Vi har öppet alla dagar. Fri parkering.

"Proffsigt bemötande"

Mycket bra service och proffsigt bemötande. Rekommenderar verkligen Lasses Färg o Tapet.

Lars-Erik - 15/12/2021

"Bästa hjälpen"

Alltid bästa hjälpen och ett fantastiskt och kunnigt bemötande. Och bra priser.

Johannes - 15/12/2021

"Trevlig service"

Trevlig service, bra priser. En färgaffär som fixar det mesta.

Erik - 15/12/2021

Läs eller skriv en recension ... HÄR