Extraordinära Tapeter för 2024/25

Skapa ett hem med känsla för färg och form. Välkomna med ert projekt! Boka egentid med våra tapetexperter. Vi hjälper dig skapa harmoni och trivsel i hemmet. Nyheter på plats!

Välkomna in till Åse, Nette, Mats och Conny

Tapeter i Västra Göteborg - stor utställning med expertis & rådgivning utöver det vanliga

Lasses Färg och Tapeter, en Jotun färgbutik med Tapeter hittar du på Båtsmanstorpet i Göteborg, endast 5 min med bil från Askim, Billdal, Hovås, Kullavik, Frölunda, Göteborg och Sisjön. Här hittar du din kompletta lokala tapetbutik med erfarna rådgivare. Välkomna in till Åse, Nette, Conny och Mats.

Moderna Tapeter

Hos Lasses Färg & Tapeter hittar du ett brett sortiment och mycket kunskap för stora som små projekt. Välkommen in till din lokala Jotun-butik med stort sortiment av moderna och klassiska tapeter!

Tapeter för alla rum

Stort utbud av färg och tapet till marknadsledande priser. Kända varumärken. Välkommen! Köp färg, tapet, verktyg, golv och inredning till bra priser. Hemleverans i hela Sverige!

Tapeter

Vi har ett stort urval av de flesta tapetmärkena på marknaden. Vi levererar på 1-2 dagar, vissa leverantörer 1-2 veckor.

Tyger har normalt 2-3 veckors leveranstid. De flesta tapetpärmarna och provrullarna går bra att låna hem en dag eller två!

Renoveringsväv

Vill du tapetsera eller måla på en vägg där det idag sitter glasfiberväv eller strukturtapet? Vill du släta ut väggen utan att bredspackla?

Då är Konkret renoveringsväv något för dig. Renoveringsväven hanteras som vanlig glasfiberväv: limma på väggen, på med väv och låt torka. Renoveringsväven kan användas vid alla tillfällen då man har ett ojämnt underlag och inte vill spackla. Säljes per 10 meter rulle och är 1 m bred eller 10 meter rulle på 60 cm bred.

Nyheter

Vi har nu även kollektioner från engelska Morris och 1838 Wallcoverings.

Klassiska exklusiva tapetkollektioner.

"Proffsigt bemötande"

Mycket bra service och proffsigt bemötande. Rekommenderar verkligen Lasses Färg o Tapet.

Lars-Erik - 15/12/2021

"Bästa hjälpen"

Alltid bästa hjälpen och ett fantastiskt och kunnigt bemötande. Och bra priser.

Johannes - 15/12/2021

"Trevlig service"

Trevlig service, bra priser. En färgaffär som fixar det mesta.

Erik - 15/12/2021

Läs eller skriv en recension ... HÄR

Behöver du hjälp med färg & tapeter?

Ibland har vi hårt tryck i butiken, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet 7 dagar i veckan och återkopplar till dig under våra öppettider. 

Tillverkare och leverantörer