Inspiration vid målning & tapetsering

Här finns massvis med inspirerande artiklar och goda råd för dig som är i renoveringstagen. Om du vet vad du vill göra om hemma men inte hur så hittar du svaren här. Följ oss på Facebook och instagram. Välkomna till Lasses Färg & Tapeter på Båtmanstorpet. Bra tips från JOTUN avseede för färgsättning.

Jotun Utomhusfärg

Hitta rätt utomhusfärg till huset. Jotun Demidekk är kvalitetsfärgen som håller! Läs mer! Färg som passar till huset, staketet eller uteplatsen. Inspireras och läs mer här! Färg av högsta kvalitet.

Jotun Inomhusfärg

Brett sortiment med färg till bra priser. Välkommen! Färg, trävård, spackel och måleriverktyg till väldigt bra priser. Beställ enkelt Idag! Personlig Service.

Tapeter & utställnig

Kom till vår stora utställning. Marknadsledande priser. Här hittar du expertis och rådgivning utöver det vanliga! Stort utbud av tapeter med snabb leverans. Kända varumärken.

Läs eller skriv gärna en recension ... HÄR

" Alltid bästa hjälpen och ett fantastiskt och kunnigt bemötande. Och bra priser."

Johannes Olsson

" Mycket bra service och proffsigt bemötande. Rekommenderar verkligen Lasses Färg o Tapet "

Lars-Erik Andersson

Behöver du hjälp med färg & tapeter?

Ibland har vi hårt tryck i butiken, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet 7 dagar i veckan och återkopplar till dig under våra öppettider.