Mer om Demidekk - Kvalitetsfärg till din husfasad!

I nästan ett sekel har Jotun skyddat egendom för hus och fastigheter för privatpersoner och företag. ​Som en av världens ledande tillverkare av färger och beläggningar kombinerar Jotun hög kvalitet med kreativitet och innovation. Jotun's täckande träskydd DEMIDEKK är vattenburen och baserad på AMA-teknologi (Alkydoljemodifierad Akryl). Den unika AMA® teknologin ger extra skydd och lång hållbarhet. AMA® hittar du i Demidekk Infinity, Demidekk Ultimate & Demidekk Ultimate Helmatt. Kom till oss i butiken så berättar vi mer och ger dig tips/råd. Välkommen in till Åse, Conny, Mats & Nette i Askim.

DEMIDEKK Infinity - Självrengörande

DEMIDEKK Infinity är självrengörande, vilket betyder att den har extremt liten smutsupptagning

DEMIDEKK Infinity - Kulör- och glanshållbarhet

Jotuns högkvalitativa kulörer tillsammans med den unika teknologin i DEMIDEKK Infinity ger dig ett vackert hus och mycket långa underhållsintervaller.

DEMIDEKK Infinity - Vattenavvisande

DEMIDEKK Infinity är mycket vattenavvisande och håller träet torrt. De vattenavvisande egenskaperna testas på Jotuns laboratorium med olika metoder.

"Proffsigt bemötande"

Mycket bra service och proffsigt bemötande. Rekommenderar verkligen Lasses Färg o Tapet.

Lars-Erik - 15/12/2021

"Bästa hjälpen"

Alltid bästa hjälpen och ett fantastiskt och kunnigt bemötande. Och bra priser.

Johannes - 15/12/2021

"Trevlig service"

Trevlig service, bra priser. En färgaffär som fixar det mesta.

Erik - 15/12/2021

Läs eller skriv en recension ... HÄR

Behöver du hjälp med färg?

Ibland har vi hårt tryck i butiken, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet 7 dagar i veckan och återkopplar till dig under våra öppettider.