Rekomenderade Hantverkare av Lasses Färg & Tapeter

Behöver ni hjälp med målning, tapetsering eller renovering hemma eller på jobbet?

Vi kan rekommendera duktiga hantverkare för målning, tapetsering, trapprenovering och snickeri. Hör med oss för närmare information. Vi har nu också ett avtal med UPS, alltså en UPS Access Point där ni kan lämna in eller hämta ut UPS försändelser.

Golvkillarna

Vi är en liten, lokal golventreprenör i Göteborg, med brett kontaktnät och goda samarbeten i branschen, som utför dammfri slipning och läggning av parkett- och trägolv, undergolvsarbeten såsom flytspackling och riktning av befintligt träbjälklag.

Trapp & Golv Renovering Väst AB

Trapprenovering och Golvslipning. Hos dem får du alltid ett kvalitetsarbete. DE har lång erfarenhet av branschen och är helt nischade på dammfri golvsliping och renovering av trappor i Göteborg och Kungsbacka med omnejd.

B & M Måleri

Vi är ett personligt och lyhört måleriföretag som bryr oss om dig samt det du vill få gjort från start till mål. Vi är specialister på utomhusmålning, inomhusmålning, måleri, tapetsering, taktvätt och fasadtvätt med över 15 års erfarenhet.

Önskar handla av er och få hjälp av en hantverkare.

Vi kan rekomendera ovan hantverkare när du skall renovera hemma

Ja tack, vi vill veta mer.
Golv
Trappa
Målning
Tapetsering
Annat
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Lasses Färg att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.