Rekomenderade Hantverkare av Lasses Färg & Tapeter

Behöver ni hjälp med målning, tapetsering eller renovering hemma eller på jobbet?

Vi kan rekommendera duktiga hantverkare för målning, tapetsering, trapprenovering och snickeri. Hör med oss för närmare information. Vi har nu också ett avtal med UPS, alltså en UPS Access Point där ni kan lämna in eller hämta ut UPS försändelser.

Golvkillarna

Vi är en liten, lokal golventreprenör i Göteborg, med brett kontaktnät och goda samarbeten i branschen, som utför dammfri slipning och läggning av parkett- och trägolv, undergolvsarbeten såsom flytspackling och riktning av befintligt träbjälklag.

Trapp & Golv Renovering Väst AB

Trapprenovering och Golvslipning. Hos dem får du alltid ett kvalitetsarbete. DE har lång erfarenhet av branschen och är helt nischade på dammfri golvsliping och renovering av trappor i Göteborg och Kungsbacka med omnejd.

B & M Måleri

Vi är ett personligt och lyhört måleriföretag som bryr oss om dig samt det du vill få gjort från start till mål. Vi är specialister på utomhusmålning, inomhusmålning, måleri, tapetsering, taktvätt och fasadtvätt med över 15 års erfarenhet.

Intresserad av att använda oss som yrkesbutik i Göteborg med omnejd? Gör en gärna en förfrågan.

Vår yrkesbutik är till för dig som är professionell och noggrann hantverkare.  Med vår kunskap och vårt breda sortiment så riktar vi oss inte bara till målare utan även till golvläggare, plattsättare, byggare, m.fl.

Ja tack, vi vill veta mer.

Lasses Färg & Tapeter

Askims Kyrkväg 46

436 42 Askim

Org.nr: 556569-8411

Hitta hit

Buss. Du tar dig hit med X2 (fd Rosa Express). Gå av vid hållplats Askimsbadet. Vi finns på Båtsmanstorpet i Askim nära Göteborg.

Vägbeskrivning

Öppet 7 dagar i veckan

Måndag - Fredag 09:00 - 18:00

Lördag 09:00 - 14:00

Söndag 11:00 - 14:00

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Lasses Färg & Tapeter aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Lasses Färg & Tapeter.