Lasses Färg & Tapeter säljer följande varumärken inom färg & tapet

Färgtillverkare och deras produkter

Jotun färg

Lasses Färg & Tapeter är en komplett återförsäljare av Jotun's färgprodukter, öppet 7 dagar i veckan med allt hemma på hyllan för dina projekt. Tex som storsäljare Demidekk, Lady, Visir, Drygolin fönsterfärg, Benar olja mm.

Bostik Hernia spackel, lim & fog

Lasses Färg & Tapet säljer Bostik Hernia som tillverkar produkter för konsument & byggindustrin och vi jobbar ständigt med att hitta nya och förbättrade produkter inom lim, fogmassor, golvspackel och väggspackel.

Alcro Färg

Skillnaden sitter i färgen - välj färg, sen kulör. Ej i lager, 1 dags leveranstid. Har du någon fundering om färg & målning? Vi har tips och råd för dig.

HERDINS BETSER

Lasses Färg & Tapeter säljer Herdins sortiment. Det är ett starkt varumärke inom ytbehandling trä och textilfärg. Men de har också andra starka varumärken i sitt sortiment, som Imprenex, MP52, Verda, AVA och Dr.Beckmann. 

Tjäralin oljelasyr

Tjæralin AS är en leverantör inom färgbranschen som levererar förstklassiga produkter för att bevara och förnya huset. Våra produkter hittar du hos Lasses Färg & Tapeter i Askim / Göteborg. Vi använder bara de finaste råvarorna

SiOO:X

SiOO:X Kärnfurutrall är svensk närproducerad fura med 98% kärnved i. Det gör att den är miljövänlig och skyddad enligt naturen med kådfylld kärnved och SiOO:X kisel. Man får en hållbarhet på upp till 15 år mot röta och ännu längre när man följer SiOO:X behandlingen.

Frostad film, Dekorplast & kontaktplast

Hos Lasses Färg & Tapeter hittar du ett urval av slitstark och snygg dekorplast, Dekorfilm, Kontaktplast för såväl fönster, kakel som möbler och köksluckor. 

Övrigt sortiment

Tile Guard fogprodukter. Zar bets och lack. Drylok vattentätande betongfärg. Rolla Tex strukturmedel från M&P DIY Products. Ronseal kakelfärg, Trebitt lasyr, Drygolin fönsterfärg, Benar olja.

Tapeter - Tillverkare och leverantörer

Jotun målarfärg

Jotun är en norsk producent av färg och ett ledande premium varumärke inom utomhusfärg genom Demidekk eller innomhusfärg och produkten Lady.

Demidekk utomhusfärg

Jotuns produkter har förskönat och skyddat några av världens viktigaste byggnader och landmärken. Välj rätt produkt för ditt hem. Fråga våra rådgivare på Lasses Färg & Tapet för just ditt aktuella projekt.

Lady inomhusfärg

Jotuns produkter har förskönat och skyddat några av världens viktigaste byggnader och landmärken. Välj rätt produkt för ditt hem. Fråga våra rådgivare på Lasses Färg & Tapet för just ditt aktuella projekt.

Intresserad av att använda oss som yrkesbutik i Göteborg med omejd? Gör en gärna en förfrågan.

Vår yrkesbutik är till för dig som är professionell och noggrann hantverkare.  Med vår kunskap och vårt breda sortiment så riktar vi oss inte bara till målare utan även till golvläggare, plattsättare, byggare, m.fl.