Färg, tillbehör, verktyg & råd/tips.

Lasses Färg & Tapeter erbjuder professionell vägledning om produkter och utförande – både för jobb inomhus i ditt hem och utomhus. Vi är en Jotun färgbutik med massor med färg produkter och du hittar oss på Båtsmanstorpet i Göteborg, endast 5 min med bil från Askim, Billdal, Hovås, Kullavik, Frölunda, Göteborg och Sisjön. Här hittar du din kompletta lokala färghandel med erfarna rådgivare. Öppet 7 dagar i veckan.

Lasses Färg & Tapeter i Göteborg

Vår Jotun färg & tapet butik hittar du på Båtsmanstorpet, endast 5 min med bil från Askim, Billdal, Hovås, Kullavik, Frölunda, Göteborg och Sisjön. Här hittar du din kompletta lokala färghandel med erfarna rådgivare. Vi hjälper dig med ditt aktuella projekt!

Bostik Spackel, lim & fogning.

Lasses Färg & Tapet säljer Bostik som tillverkar produkter för byggindustrin och vi jobbar ständigt med att hitta nya och förbättrade produkter inom lim, fogmassor, golvspackel och väggspackel.

Kontakta oss

Tjäralin 

Tjæralin AS är en leverantör inom färgbranschen som levererar förstklassiga produkter för att bevara och förnya huset. Våra produkter hittar du hos Lasses Färg & Tapeter i Askim / Göteborg. Vi använder bara de finaste råvarorna

Kontakta oss

Alcro Färg

Skillnaden sitter i färgen - välj färg, sen kulör. Läs mer om våra produkter här. Har du någon fundering om färg & målning? Vi har tips och råd för dig.

Kontakta oss

SiOO:X

SiOO:X Kärnfurutrall är svensk närproducerad fura med 98% kärnved i. Det gör att den är miljövänlig och skyddad enligt naturen med kådfylld kärnved och SiOO:X kisel. Man får en hållbarhet på upp till 15 år mot röta och ännu längre när man följer SiOO:X behandlingen.

Kontakta oss

HERDINS BETSER 

Lasses Färg & Tapeter säljer Herdins sortiment. Det är ett starkt varumärke inom ytbehandling trä och textilfärg. Men de har också andra starka varumärken i sitt sortiment, som Imprenex, MP52, Verda, AVA och Dr.Beckmann. 

Kontakta oss

Frostad film, Dekorplast & kontaktplast

Hos Lasses Färg & Tapeter hittar du ett urval av slitstark och snygg dekorplast, Dekorfilm, Kontaktplast för såväl fönster, kakel som möbler och köksluckor. 

Kontakta oss

Kakeldekor

Fäster på blankt, någorlunda slätt kakel. Köp helst alla dekorer vid ett och samma tillfälle så att du får samma batch. Toppsäljare Enfärgad kakeldekor.

Kontakta oss

Annat sortiment

Tile Guard fogprodukter. Zar bets och lack. Drylok vattentätande betongfärg. Rolla Tex strukturmedel från M&P DIY Products. Ronseal kakelfärg.

Kontakta oss

Söker du något speciellt inom färg & tapet?

Ibland har vi hårt tryck i butiken, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet 7 dagar i veckan och återkopplar till dig under våra öppettider.